Διαχείριση Χρέους

Δείτε επίσης:

Υπηρεσίες για Ιδιώτες

Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις

Αναδιάρθρωση και Διαχείριση Χρέους για Επιχειρήσεις, Επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες, μισθωτούς, συνταξιούχους, Δημοσίους υπαλλήλους, άνεργους κλπ

1. ΑΜΕΣΑ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΕΙΡΕΣΙΑ

Επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των τραπεζικών προϊόντων σας το καθένα ξεχωριστά. Σκοπός του προγράμματος αυτού είναι η δραματική μείωση της συνολικής μηνιαίας δόσης ανάλογα με τις οικονομικές σας δυνατότητες. Εφαρμόζεται ανεξάρτητα από τον «ΜΑΥΡΟ ΤΕΙΡΕΣΙΑ», ακόμα και χωρίς περιουσιακά στοιχεία.

2. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ

Με μεθοδευμένες διαδικασίες καταθέτουμε το αίτημα σας για άμεση αποπληρωμή των οφειλών σας. Μπορεί να γίνει είτε βάσει του συνολικού ποσού οφειλής ή μεμονωμένα ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ανεξάρτητα ΤΕΙΡΕΣΙΑ.

3. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3869/10 ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

4. ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΟ ΦΡΆΓΚΟ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΓΙΕΝ

Η PLOES είναι εταιρεία Οικονομικών & Νομικών Συμβούλων, πλήρως εξειδικευμένη και με πολυετή πείρα στον τομέα της Αναδιάρθρωσης και Διαχείρισης χρέους με μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία διαρκώς προσανατολισμένη στις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων δανειοληπτών αλλά και των ιδιωτών καταναλωτών.

Μία από της βασικές υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της είναι ο δραστικός περιορισμός και αναδιάρθρωση των χρεών τους από δάνεια επαγγελματικά, στεγαστικά, πιστωτικές κάρτες και καταναλωτικά αλλά διακανονισμούς οφειλών προς Προμηθευτές και ιδιώτες.

Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου PLOES HOLDING GROUP S.A. που δραστηριοποιείται στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και της διαχείρισης χρέους διεθνώς.

Που απευθυνόμαστε

Στην σημερινή εποχή είναι συχνότατο φαινόμενο η υπερχρέωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Ο σύγχρονος καταναλωτής ή επαγγελματίας, άλλοτε πιεζόμενος από αντίξοες οικονομικές συγκυρίες ή άλλες βασικές ανάγκες, άλλοτε παρασυρμένος από υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων ή των προοπτικών του, κι άλλοτε απλώς από έλλειψη της κατάλληλης οικονομικής παιδείας (γεγονός που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από το χρηματοπιστωτικό σύστημα), καταλήγει να βρεθεί χρεωμένος με ποσά πέραν των οικονομικών του δυνατοτήτων.

Η δυσμενέστερη συνέπεια αυτής της κατάστασης για κάποιον είναι ότι το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους του καθίσταται απαγορευτικά υψηλό, ενώ παγιδεύεται σε έναν φαύλο κύκλο από τον οποίον αδυνατεί να ξεφύγει. Οι όροι που συνοδεύουν αυτές τις καταστάσεις είναι δυσβάστακτοι: Συσσωρευόμενοι τόκοι και έξοδα, συνεχώς διογκούμενες δόσεις ή άμεσα απαιτητό υπόλοιπο (συχνά κάτω από πίεση) γεννούν καταστάσεις με ανεξέλεγκτα αρνητικές συνέπειες, όπως την προσφυγή σε εκ νέου δανεισμό ή σε δάνεια συγκέντρωσης υπολοίπου. Όμως αυτού του είδους οι κινήσεις δεν βοηθούν καθόλου τους υπερχρεωμένους καταναλωτές ή επιχειρήσεις, και ουσιαστικά μπορεί να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Εκεί είναι που η στοχευμένη και εξειδικευμένη τεχνογνωσία τής εταιρείας μας μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις.

Εάν λοιπόν:

αντιμετωπίζετε δυσκολίες στο να ελέγξτε τα οικονομικά σας

• βρίσκεστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση

• πληρώνετε παραπάνω απ’ αυτά που πραγματικά μπορείτε

• δανείζεστε κυλιόμενα για να πληρώνετε δόσεις άλλων υποχρεώσεων

• θέλετε να ενοποιήσετε τις μηνιαίες δόσεις από διαφορετικές ημερομηνίες σε μία μόνο δόση

• θα μπορούσατε να ξεχρεώσετε αν σας γινόταν διακανονισμός με μείωση του χρέους σας

• πληρώνετε υπέρογκα έξοδα και επιβαρύνεστε με τόκους επί των τόκων

• χρειάζεστε έμπειρη καθοδήγηση για τα οικονομικά σας,

• έχετε νομικά προβλήματα με το δανεισμό σας

…τότε αυτό που χρειάζεστε είναι το πρόγραμμα διαχείρισης χρέους που παρέχεται από την εταιρεία μας.

Διαχείριση Χρέους

To εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας:

συλλέγει συστηματικά όλα τα στοιχεία που σχετίζονται με τις υποχρεώσεις σας

• καταρτίζει την προσωπική σας οικονομοτεχνική μελέτη που θα αντικατοπτρίζει την οικονομική σας κατάσταση

• αναλαμβάνει την εκπόνηση εξατομικευμένου προγράμματος διαχείρισης των χρεών σας

• ελέγχει εάν μπορείτε να ενταχθείτε στις εκάστοτε ισχύουσες ευεργετικές νομοθετικές διατάξεις ώστε συνδυαστικά να έχετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη

• σας εκπροσωπεί πλήρως και θα αναλάβει εκείνο να επικοινωνεί με τους πιστωτές σας (τράπεζες ή ακόμα και ιδιώτες), με σκοπό τη διασφάλιση της δικής σας γαλήνης

• διαπραγματεύται συνολικά ευνοϊκότερους όρους των υποχρεώσεων σας σε κάρτες και δάνεια, επιτυγχάνοντας χαμηλότερη μηνιαία επιβάρυνση ή ακόμη και μειώσεις της συνολικής οφειλής ανάλογα με την κάθε περίπτωση.

ΒΟΗΘΕΙΑ

• Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μειώσετε δραστικά τα συνολικά χρέη σας και τις αντίστοιχες δόσεις αποπληρωμής τους

• Είμαστε σε θέση να επιτύχουμε για εσάς μικρότερη μηνιαία επιβάρυνση σε αποπληρωμές, ανεξάρτητα από τον συνολικό αριθμό και όγκο δανείων και καρτών που διαθέτετε

• Οι λύσεις που σας προσφέρουμε είναι πραγματικά προσαρμοσμένες στα μέτρα σας

• Διαπραγματευόμαστε για λογαριασμό σας με τους πιστωτές σας, ώστε να έχετε ευνοϊκότερους όρους στην εξυπηρέτηση των οφειλών σας

• Πάντα στοχεύουμε στο πάγωμα και την απαλοιφή πρόσθετων τόκων και εξόδων

• Με εμάς έχετε ένα σίγουρο και αξιόπιστο σημείο αναφοράς και εκπροσώπησης: Κατά τη διάρκεια του προγράμματος διαχείρισης χρέους θα έχετε τον προσωπικό σας σύμβουλο ο οποίος θα είναι διαθέσιμος να παρακολουθεί τους λογαριασμούς των καρτών και δανείων σας και θα σας βοηθά με τις έμπειρες συμβουλές του να αντεπεξέλθετε στη δυσμενή οικονομική κατάστασή σας.

• Δωρεάν τηλεφωνική διαβούλευση: Τηλεφωνήστε μας και αναφέρετέ μας την οικονομική θέση σας. Ένας εξειδικευμένος σύμβουλός μας θα μελετήσει με λεπτομέρεια την οικονομική κατάστασή μαζί σας, τα εισοδήματα και τις δαπάνες σας, και θα σας προτείνει το βέλτιστο πρόγραμμα αποπληρωμής σύμφωνα με τις δυνατότητές σας.

• Το μόνο που αρκεί είναι να θέλετε πράγματι να αποπληρώστε τα χρέη σας – εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να το πετύχετε.

Η Δέσμευσή μας

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε την έμπειρη καθοδήγησή μας, την πρακτική συνδρομή μας και έναν απλό τρόπο για να σας βοηθήσουμε να αποπληρώστε τα χρέη σας. Οι έμπειροι και καταρτισμένοι σύμβουλοί μας θα σας βοηθήσουν να αναλύσετε την οικονομική κατάστασή σας και θα εκπονήσουν για σας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που θα σας βγάλει ανώδυνα από τη δύσκολη οικονομική κατάστασή σας. Μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας – τα επιτυχή αποτελέσματά μας αποτελούν την ισχυρότερη διασφάλισή σας!

Δείτε επίσης:

Νόμος 3869/10 Υπερχρεωμένα Νοικοκυριά Ιδιώτες & Επαγγελματίες (ρωτήστε μας)

Έξυπνοι Τρόποι Ρύθμισης των Οφειλών σας (ρωτήστε μας)

Υπηρεσίες για Όλους (ρωτήστε μας)

Πτωχευτικός Νόμος (Άρθρο 99) (ρωτήστε μας)

Οι εξειδικευμένοι νομικοί και χρηματοοικονομικοί μας σύμβουλοι παρατηρούν και μελετούν τις οποιεσδήποτε αλλαγές ή ρυθμίσεις του νόμου μέχρι την επιτυχή αποπεράτωση της υπόθεσης σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 2109641033, με fax στο 2118009404 , με mail στο info@acploes.com (τηλέφωνο απαραίτητο) και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.