Επιχειρηματική αποστολή στο Εμιράτο του ΚΑΤΑΡ (QATAR)

Η εταιρεία μας στις δυσκολίες της παρούσας οικονομικής συγκυρίας γνωρίζοντας την δυσχέρεια της Ελληνικής αγοράς με πάγια πολιτική την υποστήριξη του ‘Έλληνα επιχειρηματία, σας ενημερώνει ότι εξασφάλισε την διέξοδο της επιχείρησής σας από την κρίση επεκτείνοντας τις δραστηριότητές σας στο εξωτερικό.

Η ύφεση στην ελληνική οικονομία και τα μέτρα που μειώνουν την καταναλωτική δύναμη του αγοραστικού κοινού, έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση την πλειοψηφία των ελληνικών επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτές που δεν είχαν ως τώρα παρουσία στο εξωτερικό. Η επέκταση των δραστηριοτήτων στο εξωτερικό, αποτελεί μια λύση που μπορεί να προσφέρει όχι μόνο την επιβίωση σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αλλά και το εφαλτήριο της ανάπτυξης για το μέλλον.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η εταιρία μας σε συνεργασία με την PROTEAS wbs (WORLD BUSSINESS SERVICES) και την FELITREV S.A., πρόκειται το προσεχές χρονικό διάστημα, να διοργανώσει επίσκεψη στη DOHA πρωτεύουσα του Εμιράτου του ΚΑΤΑΡ (QATAR) με την συμμετοχή Ελλήνων Επιχειρηματιών διαφόρων κλάδων δραστηριότητας (Πρωτογενούς,doha 3 Δευτερογενούς, Τριτογενούς τομέα ) οι οποίοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στη χώρα αυτή.

Σας επισημαίνουμε ότι κατά τις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν θα παρευρίσκονται εξέχοντες οικονομικοί παράγοντας του Εμιράτου του ΚΑΤΑΡ (QATAR) πλούσιο σε πετρελαιοπηγές, με ένα από τα υψηλότερα κατά κεφαλή εισοδήματα στον κόσμο και την διοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλου Ποδοσφαίρου MUNDIAL 2022.

Εφ’ όσον υπάρχει ενδιαφέρον, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να ενημερωθείτε πληρέστερα για τις δυνατότητες που υπάρχουν.

Eνημερωθείτε για όλα τα προγράμματα εξωστρεφούς πολιτικής που τρέχουμε σε συνεργασία με επιμελητήρια ευρωπαϊκών και όχι μόνο χωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-9641033, με fax 2118009404 , με mail info@acploes.com (τηλέφωνο απαραίτητο) και μέσω της φόρμας επικοινωνίας.

 

Leave a Reply